Snart en uke etter operasjon

Nå begynner endelig livet å bli litt bedre. Jeg holder drikken nede, uten smerter og det kjennes som en ny vår. Jeg har fem dager igjen med flytende kost, og jeg gleder meg til most mat til helgen- merkelig hvordan man kan savne og tygge. Har heller ingen sultfølelse, det er bare skikkelig rart.

MacBooken er til reprasjon, så det kommer et lengre innlegg om uka når jeg får karret til meg litt tid på mannens laptop.

Gastric sleeve

Så var operasjonen overstått, og på grunn av en del sammenvoksninger i buken ble det gastric sleeve, altså alternativ to, som ble gjennomført. Dagene etter operasjonen har vært svært tøffe, da jeg sliter enormt med kvalme og oppkast. Da første pulje med blodrester kom i oppkastform tirsdag kveld var jeg sikker på jeg hadde en alvorlig komplikasjon. Dessverre er uvelhet etter sleeve langt fra uvanlig, og det at oppkast ikke er farlig er en fattig trøst i det hele. Må si jeg er oppgitt og lei meg, men jeg vet det kommer bedre dager.

I dag har jeg snart drukket 1,5 dl uten å kaste opp- en milepæl. Satser på at jeg snart er hjemme hos gutane mine, jeg savner de sånn at jeg nesten ikke kan tenke på de uten å gråte. Heldigvis koser de seg i det fine været i barnehagen og hjemme med pappa, og spiser is hver dag hos farmor og farfar. Takk og pris for gode familiemedlemmer.

Nå skal jeg drikke videre, kommer med mer utfyllende rapport når formen er hakket bedre.

En av mange venefloner, jeg er vanskelig å stikke. Og i går måtte det både en overlege, en ultralydmaskin og en ekstra lang veneflon til for å gi meg væsketilførsel.

Klar, ferdig, operer

Da er jeg endelig innlosjert på værelset sammen med en av de andre som skal opereres. Møtet med kirurgen gikk knirkefritt, vekta ble ikke nevnt en gang. De er veldig hyggelige de to andre som også skal operere (heldigvis siden jeg deler rom med hun ene), så selv om det ble noen timer med venting, gikk tiden relativt fort.

Nå venter jeg på mann og barn, de ville komme en liten tur innom å hilse på mamma siden jeg har sagt det ikke er vits at barna kommer i morgen, jeg kommer nok til å være litt groggy og trøtt. Jeg er førstemann ut i morgen tidlig, noe jeg syns er veldig ok slik at jeg slipper og vente, og grue meg.

Mannen har også fått telefonnummeret til avdelingen, slik at han kan ringe og høre etter operasjonen i morgen hvordan det går med fruen. Tror ikke jeg skal begynne med noe SMS'er de første timene etter inngrepet.

I kveld er det dusj, veneflon, syrenøytraliserende og søvn, før nattevakter henger opp og administrerer syrenøytraliserende og antibiotika kl.06.00 i morgen tidlig. Vi et allerede på flytende kost fra lunsjtider, og faster for fullt fra midnatt.

Her ligger den lekte hospitalhabbitten klar, med nettingtruse og hele pakka.

På sykehuset

Da er dagen for innleggelse kommet. Jeg sitter litt på nåler siden jeg ikke klarte vektkravet, men tenker at 6,5 kilo ned på noen uker burde kvalifisere til operasjon. Veldig glad for at jeg ikke har stolt på vekta hjemme, og at jeg har fulgt kuren nøye slik at jeg i det minste vet at jeg ikke kunne gjort mer på matfronten. Kan selvsagt tenke på hva jeg kunne gjort annerledes med tanke på fysisk aktivitet, men med småbarn, kronisk smertelindelse, fulltidsjobb, eksamen og 900kcal dagen sier det seg selv at jeg har gjort så godt som kan forventes.

Jeg har til nå hatt samtale med sykepleier hvor jeg ble veid, og vi snakket om hvordan jeg syns de siste ukene har gått,tatt blodprøver, hatt noen timer perm hvor jeg stakk hjemom, og snakket med fysioterapeut. Nå venter vi på legetilsynet før det forhåpentligvis finnes en seng og et rom med mitt navn på. Den ene av de andre som skal opereres kjenner jeg til fra tidligere møter, så mellom oss går praten lett. Det er greit å ha noen som er ute i samme ærend her, kjenner jeg.

Nervene er så smått på plass, fekter bort noen katastrofetanker innimellom, men satser alt på at i morgen er jeg nyoperert og glad.

Pakkeliste til operasjon

I går begynte jeg så smått å planlegge hva jeg skal ha med meg på sykehuset neste uke. Jeg har hatt noen liggedøgn der etter hvert, så jeg tenkte å komme med noen tips som kan være nyttige å ha med seg når man skal inn til planlagt operasjon:

- undertøy (truse, bh og sokker)

- singleter

- støttestrømper

- en god cardigan

- gensere

- myke bukser eller tights

- sko som er enkle å få av og på

- kosmetikk som marscara, hudkrem, deodorant (ikke bruk parfyme på sykehuset, lukta kan være kvalmende for andre opererte og det er mennesker som er allergiske), tamponger, tørrsjampo, dusjsåpe, tannkost og tannkrem, litt sminke og hårstrikk

- bok, Ipad, Ipod og/eller mobiltelefon pluss ladere. Husk å vise hensyn til de du deler værelse med, så ta gjerne med ørepropper

- drikkeflaske

- Kontanter eller VISA-kort. Det skal handles litt før du reiser hjem fra sykehuset, mellom annet næringsdrikker og medisiner. Pass godt på det, det er dessverre ikke uvanlig at sykehuspasienter blir bestjålet

- Sukkerfri drops og tyggegummi

- Lipsyl (institusjonsluft tørker ut leppene)

- antibac

Lei

Nå er jeg inne i de siste dagene på kur, og nå merkes det at det nærmer seg. Som jeg skrev i går skal jeg kun shake frem til operasjonen, og selv om jeg kun er på dag en med kun shake, merker jeg ikke noe sultfølelse. Det stod i papirene fra sykehuset, men de gangene jeg tidligere har jeg vært sulten, veldig sulten. Jeg drikker i tillegg masse vann, sukkerfri saft og kaffe slik at overskuddsvæsken jeg innbiller meg jeg har forsvinner. Det går også uante mengder sukkerfri tyggegummi og drops, både fordi jeg trenger litt tyggemotstand, men også da jeg føler jeg har så dårlig ånde.

I dag kjøpte jeg støttestrømper, det må vi betale selv her i Haugesund. Det ble det jeg ville kalle flystrømper, det var godt nok fikk vi beskjed om på infomøtet i november. Støttestrømper er stramme og er med på å forhindre blodpropp som er en komplikasjon i forbindelse med alle operasjoner. Man får også såkalte blodfortynnende medisiner i sprøyteform i noen uker etterpå, som også er med på å forhindre blodpropp. Det er også essensielt å bevege seg mest mulig for å unngå denne fryktede komplikasjonen, så dersom du syns helsepersonell maser etter en operasjon, skal du vite at bevegelse kan redde livet ditt.

Jeg endte også opp med en pakke Allevo med sjokoladesmak, den er grei om morgenen blandet med kaffi, syns jeg. Er noe lei av smaken av shake, men det er jo veldig få dager igjen nå. I natt sov jeg nesten ikke, så tror nervene og tankene ligger og murrer i bakhodet- kanskje mer enn jeg innrømmer for meg selv.

17.mai

For en flott dag vi har hatt i dag. Selv om det ble en veldig tidlig start (takk til lillebror) og litt hektisk når alle skulle ha finstasen på før klokka 11, gikk vi i tog (deler av det), koste oss i Stemnestaden, ungene spise pølse og is sammen med mine foreldre og nesten hele svigerfamilien, før vi reiste hjem til oss og hadde "koldtbord". Det var ikke et skikkelig et, men godt brød med masse deilig pålegg og god drikke.

Jeg sparte på kaloriene før i dag slik at jeg kunne spise en skive, som jeg delte i fire biter med godt pålegg, samt litt røkelaks og eggerøre. Kvelds ble en speltlompe med lettost, samt fire kalkunpålegg-surrete paprikabiter. Fram til operasjonen nå blir det kun shake, da jeg syns jeg er litt ødematøs i anklene, og vann i kroppen gir vektøkning. I tillegg er jeg livredd for at jeg ikke når vektkravet etter det viser seg at den teite vekta mi ikke er kalibrert. Og mens man er inne på uheldige ting så har MacBook air'en min tatt kveld, 2000 ord inn i eksamensbesvarelsen min. I tillegg har den ikke lagret på usb-kabelen, så humøret er litt varierende kan man si.

Men nå er det natt, tre dager igjen på jobb før det er operasjon, sykemelding og faktisk ferie før jeg skal tilbake i arbeid.

17.mai-dekket bord

Denne ukens

Jeg ser på flere av bloggene jeg leser at det er pop med slike ukes-resymé. Og siden jeg ikke bare kan blogge om dagens slankemat, tenkte jeg å forsøke meg på en sånn hver søndag fremover, dog min helt egen variant med tanke på spørsmålene.

Ukens opptur: Bursdagen min på onsdag ble feiret med flotte folk. Først på terrassen med venner og familie, før jeg hadde fine klubbvenninner på besøk om kvelden. Dagen etter tok søster meg med på shopping og kjøpte den flotteste sommerkjolen til meg som bursdagsgave.

Ukens nedtur: Da det gikk opp for meg at vekta her hjemme er klin kokos. Bare på løye (og fordi jeg husket at Line Victoria en hang gjorde det) veide jeg meg før og etter et toalettbesøk. Gikk opp 2,3 kilo etter besøket- så da kan jeg ikke stole på den. Mannen skal se om han kan kalibrere den i kveld, men som sagt før følger jeg jo sjokkslankekuren uansett, og mer enn det kan jeg nesten ikke gjøre.

Ukens tur: Desverre har uka vært travel, men fikk sneket meg til en tur på det vi kaller hytteveien og gjennom en stor familiecampining som ligger nær oss. Siden fitbiten var tom for strøm fikk jeg ikke sett antall skritt eller meter, men anslår at turen ble cirka 2-2,5 kilometer og det er jo en start.

Ukens beste måltid: på bursdagen min juksa jeg litt og spiste pannacotta til dessert da jeg hadde klubb. Det ble min bursdagsgave. Jeg lå uansett helt ok med kaloriinntaket med kun salat hele dagen, så den spiste bursdagsjenta uten et snev av dårlig samvittighet.

Ukens tanke: Jeg har flere ganger nevnt at sist gang jeg operere var en heidundrende opplevelse. Jeg har skrevet om det nå, men er usikker på om jeg vil publisere det. Innlegget er uansett veldig langt, så evt må jeg nok dele det opp. Jeg skal tenke på det, for siden MacBooken tok kveld i helga, må jeg uansett vente til jeg får noen bilder fra den tiden fra dataen eller den eksterne harddisken. Jeg ble litt ekstra sentimental på bursdagen min i år fordi jeg. leste epikrisen (fikk utskrift av legen pga noe på jobben). Å lese hvor nær jeg var å dø, spesielt på sin egen bursdag, er like sterkt hver eneste gang.

Ukens fine: Jeg hadde glemt litt til salatbuffeten på onsdag da klubbjentene skulle komme, så Lene tok på seg jobben med å handle litt for meg. Siden jeg hadde bursdag kjøpte hun også med to flotte rosebuketter. Da hun kom inn dørene utbrøt hun: "føler meg som en mann som har gjort noe galt når jeg kjøper blomster på Meny".

Travle dager

Det går litt i ett om dagene med hjemmeeksamen, fulltidsjobb og familieliv. Heldigvis går kuren greit, skjelver ikke eller føler meg i ulage lengre. I følge vekten er jeg en kilo "lettere" enn kravet fra kirurgen, så alt vekttap her fra er jo bare bonus. Kuren må jo følges med tanke på slanke leveren uansett, men deilig å vite at kilo-målet er nådd over en uke før tiden.

God pinse!

Dagens frokost bestod av omelett av ett egg, pittelitt melk og tre skinkesneier oppi, med litt agurk ved siden av. Få kalorier, mettende og godt.

Bursdag

I går hadde jeg bursdag. Det var også ett årsdagen for når jeg søkte om operasjon. Det er 11 dager til jeg legges inn, 12 til jeg opereres.

Bursdagen ble feiret i strålende solskinn med besøk av familie og venner, med og uten barn og en hund som heter Lasse. Vi grillet, skravlet, spiste kaker, jordbær og is og gikk en tur til sjøen. Om kvelden hadde jeg klubb med fine barselvenninner fra første barselgruppen jeg var med i- jeg lagde salatbuffet og hjemmelaget pannacotta med friske jordbær.

Jeg fikk blomster; både roser, orkideer og hjemmeplukkete, gavekort på hudpleieklinikk, sminke, pynt og neglelakk. Idag skal min søster, som ikke kunne delta i går pga jobb, ta meg med på shopping etter bursdagsgave fra henne og familien.

Med andre ord- en finfin bursdag.

Blomster fra hagen

Oppdatering- to uker på preoperativ slankekur

Nå er det to uker siden jeg starter med sprengslankingen før operasjon, og det går overraskende bra. Noen glipper har det vært, men uten at kaloriene har gått mye over 1000 kcal da jeg en del av tiden har ligget for lavt i inntak. Jeg valgte jo å mikse shaking med lavkalori matinntak, noe jeg ikke angrer på. Man må ha litt basiskunnskap, eller i det minste kunne lese innholdsfortegnelse og kunne regne ut kaloriinnholdet i alle slags matvarer. 

 

Jeg anbefaler å skrive matdagbok. Jeg tullet på jobb og sa at jeg følte meg som en anorektiker, slik de fremstilles på tv og film, der jeg sitter og regner ut hver eneste lille kalori (jeg mente ingenting vondt med den kommentaren altså, det var ment som en spøk- anoreksi er en svært alvorlig lidelse) i min sorte bok, men det er greit å se på papiret hva man får i seg. Kostholdet kan fort bli litt ensformig når man teller kalorier, så det er greit å planlegge litt i forkant, kjøpe inn varer man kan få bruk for (her er fryseren full av billige svinefileter fra Kiwis helgetilbud, kyllingfileter og grønnsaksblandinger), samt google litt oppskrifter, kikke på Pinterest og kikke på matvaretabellen.no. Å ha en god teflonpanne som man slipper bruke stekeolje eller smør i er også en anbefaling, det er helt sinnsykt mye kalorier i dette. Jeg tar av og til en liiiiiten klatt olje som jeg smører ut i pannen, men ikke mer enn det. Bakte grønnsaker er veldig godt, stekt hjertesalat er en favoritt og heldigvis er jeg generelt glad i grønnsaker og salat. 

 

Husk at også drikkevarer kan inneholde mange kalorier, så les varedeklarasjonen slik at man ikke går på en smell (don´t drink calories er vel en kjent slogan). Jeg drikker mest vann, svart kaffi, zeroh- saft og pepsi max, og kan spise litt mer kalorier siden jeg ikke får kalorier inn via f.eks melk. Noen opplever at de får søtsug av f.eks pepsi max, men jeg syns det døyver søtsug. Jeg har ikke hatt så mye søtsug, men har higet litt etter sushi, potetgull og en skikkelig brødblings med ost. Sushi håper jeg virkelig at er på tåler-listen etter operasjonen, selv om det tar en stund før jeg kan forsøke det. Sushi er livet! 

 

 Dette er en blanding av salatblader, brokkoli og sterkt krydret svinekjøtt. En av middagene mine denne slankeperioden, 

 

Hamburger med søtpotetfries

Fredag hadde mannen lyst på hamburger, men var nesten redd for å foreslå det siden jeg er på slank. Jeg er opptatt av at jeg skal kunne spise "normal mat", også etter operasjonen. Mye av den tankegangen kommer av at jeg ikke ønsker mine barn skal vokse opp med en mamma som alltid er på en eller annen diett, og at dette vil prege deres syn på mat. Jeg ønsker jo at vi som familie skal spise sunt og variert, men selvsagt at det er rom for kos. Så da gikk jeg i tenkeboksen for hvordan vi kunne kose oss med burger. Og nok en gang ble min elskede hjertesalat redningen! 

 

Jeg laget hjemmelagede hamburgere av kjøttdeig da det var den vi hadde (194 kcal pr 100 g), men om jeg hadde handlet først hadde det blitt karbonadedeig eller en kjøttdeig med mindre fett for å minske kaloriene. Jeg kuttet opp en søtpotet i strimler og bakte dem i ovnen på 200 grader i cirka 20 min. Jeg delte kjøttdeigen i fire deler a`100 gram og blandet i pepper, før jeg stekte dem i en teflon stekepanne i noen minutter. Etter dette la jeg dem i en ildfastform og satte dem nederst i stekeovnen sammen med søtpotetene. Vi hadde løk, blandet salat og tomat til, samt at mannen hadde litt barbequesaus på sine burgere, samt dressing på salaten. Jeg la en delt hamburger oppi et hjertesalatblad med cherrytomat og litt løk, og det smakte veldig godt! Litt søtpotetfries hadde jeg også, da jeg hadde spart opp litt på kaloriinntaket slik at dette kunne bli en middagskvelds. 

 

 
Litt havsalt over og bæng: fredagskosen var i boks! 

Så kom sommeren

Etter en heller begredelig vår kom sommeren til Haugalandet i dag. Vi er så heldige at vi har tilgang på naustet og strandlinjen til svigers, bare 300 meter fra huset. Så i dag pakket vi i bilen, så snart jeg kom meg opp (var oppe med lillebror kl.04:20 i dag, så fikk sove frampå da han sovnet igjen etter noen timer), og var der hele dagen.

Vi grillet til både lunsj og middag, ungene har spist flere is enn jeg vil tenke på (snek til meg en "Easy"-is med 80 kcal i varmen jeg også), knasket vannmelon, ungene har badet i stamp, vi har blitt litt solbrente på tross av faktor 30 og kost oss en hel haug. Ungene sovnet omtrent i det de ble lagt etter en lang, deilig solskinnsdag.

Dager som dette asså, de er gull verdt <3

Smudi

Her i familien er barna over gjennomsnittet glad i smoothie (eller smudi som vi sier), og i går maste treåringen seg til en smudi i timene mellom middag og kveldsmat. Og den falt så i smak at det ble tårer og sinte rop når det var tomt i blenderen:

 

  • en halv pakke Eldorado smoothieblanding med banan, jordbær og bringebær.
  • en moden banan
  • litt jordbæryoghurt
  • 2-3 dl soyamelk

Vi bruker soyamelk i smudien i stedenfor vann eller juice. Vi bruker ikke vann da det blir så lite smak i smudien, og juice bruker vi ikke da det fort blir mye fruktsukker og litt surt i magen til to av oss som har refluks. Soyamelk har lite kalorier, gjør smudien litt som en sunnere milkshake med masse deilige frukter og bær i. Vi bruker ofte ferdigblandinger med frossen frukt, og bare slenger alt oppi blenderen på øyemål. Serveres selvsagt med mason jar og sugerør. 

 

  

Snart helg

Dagene går fort nå, og jeg kjenner at det nærmer seg operasjon. Neste helg skal vi til Telemark og kikke på hyttetomten vår, så er det 17.mai og vipps så skal jeg legges inn.

Igår tok jeg noen "før-bilder", usikker på om jeg noen gang kommer til å vise de frem, men jeg tenker det er greit å ha. Om ikke annet til motivasjon om jeg noen gang begynner å legge på meg igjen. Jeg tok dem før jeg skulle i dusjen, så tror jeg må ta noen med liiiiitt mer klær på, slik at de i det minste kan vises offentlig, eller til andre mennesker i livet, etterhvert som kiloene forsvinner etter operasjon.

Jeg merker at mat må planlegges når jeg skal ut dørene. I går tok jeg med egen grillmat på besøk (svinefilet og salat), men snek til meg en pølse uten brød siden jeg lå litt lavt i kalorier (og blodsukker) da vi hadde grillet. Jeg hadde også med meg stekt kyllingfilet og salat i tilfelle vi ble sene hjem. Kikket kanskje litt langt etter kjeksen de andre knasket på, men den fristet egentlig ikke så mye som den ville gjort for bare noen dager siden. Det som frister mest er egentlig en skikkelig skive med greddost- av alle ting man kan få lyst på.

Nå ser jeg frem til helgen, det skal bli nydelig vær, så satser på det blir en telltur eller to.

Jordbær med Yoplait dobbel 0-yoghurt- deilig mellommåltid på slank!

Taco med hjertebladsalat

Igår fikk jeg så lyst på taco. Man kan fort tro at taco og slankekur ikke kan kombineres, men jeg stekte kyllingfilet til meg selv i egenkomponert tacokrydder, byttet ut lefsen med et hjertesalatblad, og hadde på grønnsaker med få kalorier som løk, agurk og tomat. Jeg skippet rømme, revet ost og mais på grunn av kaloriinnholdet, men salsa er meget kalorifattig, og piffet opp maten. Resten av familien hadde full pakke, selv om det da kun er mannen som spiser tacolefse, siden barna aller helst kun spiser garnityr- spesielt kjøtt, ost og rømme.

De siste dagene har gått bedre, og det er deilig å kjenne at buksene allerede kjennes løsere- noe som i seg selv gir mer motivasjon. Jeg sliter fortsatt med svimmelhet, men ikke mer enn at det går. Kjenner det skal bli deilig med helg, da er jeg enda nærmere operasjonsdato og jeg kan slappe litt av og hente meg inn igjen.

Nå er vi i Vikedal hos et vennepar, og skal grille i blesten. For meg blir det svinefilet og salat, resten spiser svinekoteletter og pølser med ulikt tilbehør.

Sunn middag: stekt hjertesalat til laks

Min søster har mange ganger tipset meg om at stekt hjertesalat er så godt, spesielt til laks. Siden man fort kan bli litt matlei på slank, prøvde jeg endelig stekt hjertesalat til middag i går. Og herrefred så godt! Salaten holder seg fortsatt litt sprø, samtidig som den er lun. Jeg tok noen få dråper soyasaus over, da jeg elsker soya til laks- det var SÅ godt.

Middagen bestod da av fire-fem blader med stekt hjertesalat, en liten laksefilet og en stor bukett brokkoli. Jeg hadde en liten dæsj lettrømme til også- men spiste ikke alt av den da jeg følte det var litt juks, selv om den lille klagen knapt gjorde noe utslag på kaloriene. Jeg bakte også en oppkuttet søtpotet i ovnen, og hadde meg noen skiver av det også. Jeg stekte alt på teflonpanne, slik at jeg slipper de ekstra kaloriene som stekeolje tilfører.

Jeg hadde håpet på noen rester til lunsjen i dag, men familien spise opp absolutt alt.

Blåmandag

I går ble en skikkelig møkkadag. Jeg var nesten på gråten hele dagen, uvel i kroppen og sur. Skikkelig sur. Jeg regnet over kaloriinntaket mitt, og selv med konfirmasjon og (deler av) en panini i helgen, ligger jeg generelt litt for lavt i inntak. Jakten på mat med minst mulig kalorier har gitt utslag i at jeg kan spise en del, men likevel få i meg for lite.

Jeg slumret på sofaen fra 18:30 til 21:00, og bestemte meg da for å ta spiselig kvelds fremfor shake, og det hjalp betraktelig på humøret. Det ble kokt skinke surret rundt paprika, vannmelon, jordbær og gresk yoghurt 90 kcal. Nam! Kunne kjenne hvordan energi og livslyst kom tilbake.

Gårsdagens meny:

Frokost: Shake med isbiter og kaffi: 110 kcal.

Lunsj: blandet salat med et knekkebrød med kokt skinke: 70 kcal.

Mellom: Gresk yoghurt: 90kcal.

Middag: kyllingfilet med sterkt hjertesalat, brokkoli og litt soyasaus: 250 kcal.

Kvelds: frukt, kokt skinke med paprika og yoghurt: 140 kcal.

Kalorifattig gelé

Jeg laget sukkerfri, og nesten kalorifri gelé til konfirmasjonen i dag, og det var lekende lett. Oppskriften fant Google for meg, på detsoteliv.no.

Ingredienser:

6 dl vann

3 dl Fun Light sukkerfri saft (ikke utblandet med vann)
En pakke gelatinpulver

Kok opp halvparten av vannet med den ublandete saften. Når det koker tar du pannen av platen og rører inn gelatinpulveret. Når pulveret er oppløst blander du i det kalde vannet. Hell blandingen i en skål, evt. flere små glass/dessertskåler. Settes kaldt noen timer før den nytes.

Jeg lager også en vaniljesaus av den typen som er uten tilsatt sukker, mens de som ikke er på superslank får vanlig vaniljesaus. Jeg kommer dog til å begrense vaniljesausen veldig, for det er tross alt kalorier i den.

Jeg gleder meg til maten, siden hele uken er, kalorimessig, satt opp for at jeg skal kunne spise relativt normalt. Er det koldtbord blir det mest reker, laks og evt rene skinkepålegg og blandet salat da de naturligvis har lavere kaloriinnhold enn spekemat osv. Det blir selvsagt ikke spist skiver i stor grad heller, men en eller to skal jeg faktisk unne meg.

Det burde selvsagt vært med et bilde, men det glemte jeg.

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits