Sykkeltur

En del av tanken da jeg valgte operasjon var at jeg ønsker å være en aktiv mamma. En mamma som deltar, ikke bare står på sidelinjen mens alle andre er med på fotball, hoppe på trampolinen eller bader. Vi har lenge tenkt på å kjøpe sykkelvogn, men har vært usikre på om det blir nok en ting vi bruker en del penger på, som blir stående i garasjen meste parten av tiden. Derfor har vi lånt min kusine sin noen uker for å se om det faller i smak for liten og stor her i huset.

Forrige helg kjøpte vi oss en hybridsykkel, en på deling nå til å begynne med. Både Rolf og jeg har sykkel, men etter jeg har begynt å sykle en del, både korte og lengre distanser, har jeg siklet på en bedre sykkel. Likevel, jeg er ganske god til å gå all in i starten av et prosjekt før det dabber av, derfor har vi ikke investert i hver sin enda. Men etter turen i på lørdag hvor Rolf også kjenner at han virkelig fikk mersmak på syklingen, så tror jeg nok det bli en sykkel til i løpet av de neste månedene.

Lørdag syklet vi til nærmeste lille sentrum her vi bor, som ligger 3-4 kilometer borte, og vi koste oss alle fire. Jeg merket jo at det gikk saktere enn jeg liker, men vi kan jo ikke akkurat frese avgårde i maksfart med to små bak i sykkelvognen. Vi svingte innom Aksdal senteret, hvor vi hadde oss en matbit og barna fikk hver sin is, og en liten ting på lekebutikken. Barna koste seg i sykkelvognen, lillebror sovnet til og med på vei hjem.

Nå får vi bare håpe at sommerværet snart kommer for fullt, spesielt siden det nærmer seg ferie for hele familien.

Litt kos bak i sykkelvognen må til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

35, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits