Første dag i ny jobb

I dag hadde jeg min første dag på jobb som fagansvarlig sykepleier. Helt ny arbeidsplass, helt nye kollegaer, og ikke minst: en helt ny rolle. Det er selvsagt overveldende nå i starten, med masse informasjon, nye ansikter, nye navn jeg skal lære meg- ikke minst huske hva mine nye kollegaer heter, hvilken gruppe de jobber på og hvilken yrkestittel de har. I tillegg skal jeg bli kjent med nesten 40 nye pasienter. Heldigvis virker det som om alle har forståelse for at jeg er ny, og at jeg har lov til å ha en opplæringsperiode, og at selv om det blir en bratt læringskurve, er det rom både for spørsmål, misforståelser og litt glemsel i starten. Jeg lærer heldigvis raskt, er trygg på kompetansen min, og er absolutt ikke redd for å spør etter hjelp eller si fra at jeg har driti på draget (om det skulle skje). 

 

 

Det var litt spesielt å lukke garderobeskapet for siste gang på gamle arbeidsplassen

 

 

Den siste uken min på jobb innebar virkelig alt, både veldig travle bakvakter, dødsfall, seksdagers-uke og helge- og helligdagsarbeid. En verdig avslutning med andre ord. 
 

 

 

2 kommentarer

Pernille

06.06.2017 kl.19:21

Så spennende med ny jobb :)

Cecilie

08.06.2017 kl.11:02

Pernille: Takk, det er det. Ha en fin uke =)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

35, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits