Prosjekt motivasjon

Den siste tiden har jeg ikke hatt særlig med treningsmotivasjon. Jeg har hatt det så travelt til tider at jeg har reagert med å bli nærmest apatisk til alt som skal gjøres, for så å få panikk for alt jeg burde ha gjort. Masteroppgaven har ligget brakk, jeg har ikke trent, forberedt meg for lite på nye jobben, strikket for lite, ikke planlagt sommerferien- ja, alt for mye som skal gjøres med andre ord.

I morgen tar jeg meg selv i nakkeskinnet og har bestilt spinning, samt booket to andre økter den kommende uken. Jeg har fått en fetter til å kutte låsen til sykkelen siden nøkkelen er borte, kjøpt sykkelhjelm og lånt meg en sykkelvogn. To joggeturer skal det også bli, for jeg gir jo aldri opp håpet om å løpe 5 kilometer en vakker dag.

Nå som jeg skal over i en jobb kun på dagtid må jeg disponere tiden til masteroppgave, trening og et sosialt liv mye strengere, da jeg plutselig må gjøre alt slikt om ettermiddagen eller kvelden, i tillegg til at familien selvsagt kommer først. Andre mennesker klarer det jo, så det er selvsagt fullt mulig, men må innrømme at selv om jeg ikke kommer til å savne kvelds- og helgejobbing- i tillegg til det å arbeide helligdager, så kommer jeg til å savne et par formiddager for meg selv til å komme ajour, som man har når man går turnus.

Hadde det passe morsomt med parykker og briller på jobb fredag, gjett om jeg kommer til og savne slike vakter på jobb med fantastisk gode kollegaer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

35, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits