Fineste helgen på lenge

Denne helgen har vært så fin. På fredag var det feiring i 50-talls kostymer sammen med fine jenter, en kjekk kveld på byen med masse oppmerksomhet (mange som digger rockabilly-stil, visst) og at vi kunne starte kvelden med kald øl og solbriller på i stekende sol var bare drømmestarten.

Lørdag hadde vi kosedag med barna, handlet støvler til storebror, sykkelhjelm til meg og sommerdyner til hele gjengen. Siden været ikke var helt det vi skulle ønske, ble det innedag med masse kos, hjemmelaget pixxa og lek. Om kvelden kom gode niese A og passet ungene noen timer mens vi var på nabolagsfest- etterlengtet for alles del å få samhold blant naboene. Vi bor ikke på et byggefelt, så da blir det ikke like naturlig at man blir godt kjent med de rundt. Men det har vi store planer for, vi snakker velforening og lekeplass i framtiden. Det gleder vi oss til.

I dag håpet vi på sol og fint vær, så er nede ved sjøen hvor det selvsagt regner. Rolf har tatt barna med på en kjøretur (sovetur), mens jeg nyter kaffi og en god bok nede i naustet. Senere skal jeg lage klar powerpoint-presentasjon til undervisning jeg skal ha for hjemmetjenesten på Karmøy førstkommende onsdag. Jeg elsker jo å holde foredrag/undervise, så dette skal bli gøy.

Se de flotte frøknene ❤

4 kommentarer

jmyklebust

21.05.2017 kl.12:23

Så koslig! Fin søndag til deg:)

Cecilie

22.05.2017 kl.08:59

jmyklebust: tusen takk, håper du hadde en flott søndag :-)

elisebr

21.05.2017 kl.18:12

Så koselig og så fint bilde! :) Ønsker deg og dine en fin ettermiddag/kveld :)

Cecilie

22.05.2017 kl.09:00

elisebr: Tusen takk for det, håper du hadde en flott søndag og får en fantastisk uke :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

35, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits