Kjærestetur 2017

I en travel hverdag med to foreldre i fulltidsjobb (og jeg i turnus med kveldsvakt, helgevakt og helligdagsjobb), masterstudier, trening og livet generelt er kjærestetur et herlig avbrekk fra dagliglivet. Jeg elsker de travle dagene med guttene mine, men det er lov å kjenne på at noen ganger er det deilig å bare få være kjærester også.

Denne gangen gikk kjærestetur til deilige, travle og fantastiske Barcelona. Jeg har vært her før, og visste at Rolf kom til å digge byen like mye som meg. Det har vært sol og varmt hver dag, vi har spist deilig mat, sovet lenge og kunne drikke varm kaffi og kald øl med den beste samvittighet. Barcelona er byen som har både strand, shopping, kultur og sport- en perfekt by for jentetur, tur med kjæresten eller flere par. Vi har allerede en plan for neste tur, da reiser vi flere par sammen og håper det klaffer med enten fotballkamp eller formel 1-løp.

Gutta boys har kost seg hjemme med tanter og onkel, Lasse (hund) og fetterne sine. Fra i går til i dag har de vært med mormor og besten på hytta, og der har de det helt topp, så selv om vi selvsagt har savnet de, har vi kost oss vel vitende om at det kjæreste vi har er i gode hender og knapt nok har skjenket oss en tanke.

En liten guide for Barca kommer, både for deg med og uten minimage. Nå skal vi nyte de siste timene før flyet hjem, og det skal bli ufattelig deilig å krype inn i sengen vår hvor to dyrebare skatter ligger og sover på kryss og tvers, og gi dem alt for mange kyss og kos. I morgen har jeg tatt de fri fra barnehagen, slik at vi kan ha en skikkelig kosedag sammen.

Små cafeer og restauranter i bakgatene

Bassengområdet på hotellet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

35, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits