Mai, du er så fin

*litt forsinket innlegg da det ikke ble publisert da det skulle.

Mai er den fineste måneden i året, jeg har så mye fint og se frem til.

- Tur til Bergen med familien 1.mai. Elsker Bergen, har alltid hatt et forhold til denne flotte byen. Min far er bergenser, og vi har vært mye i Bergen, helt siden jeg var barn, for å besøke slekt og venner. Rolf og jeg har begge studert i Bergen, så det blir nok litt mimring underveis.

- Tur til Preikestolen. Jeg har aldri gått denne turen, så nå som kroppen spiller mer på lag og kondisjonen er bedre, skal det bli tur. Litt ekstra smertestillende i sekken selvsagt, men har trua på at dette blir en fantastisk tur.

- Bursdag. Jeg elsker og ha bursdag, det gjør meg ingenting at jeg blir ett år eldre. Jeg digger hilsener og det å bli gjort stas på. Får litt åndenød av at det er så poppis å legge ut bilder av jubilanten på Facebook da det finnes noen bilder som jeg aldri hadde lagt ut frivillig. Men det er likevel mest koselig.

- Tur til Barcelona. Etter litt barnevaktstrøbbel har det ordnet seg takket være fantastiske venner og familie, så da blir det kjærestetur på Rolf og meg. Dette var mors-og bursdagspresang fra R og barna, og jeg gleder meg til en liten ferie til en av de kuleste byene jeg vet om. Har til og med kjøpt meg ny bikini, så får vi se om jeg orker sprade rundt med hengemage, hengelår og alle arrene på en strand i Barca. Det merkes at over 50 kilo er borte, men selvtilliten er ikke helt der når klærne er av siden ting slenger litt mtp at huden ikke har klart å henge helt med under vekttapet.

- 17.mai. Jeg ELSKER 17.mai. Flagg, pølser, is, bunad, fantastisk frokost og kvelds, tog og russ. Ja, dette er en av to dager i året jeg absolutt nekter og jobbe (og det slipper jeg unna takket være forhandlingsturnus). I år skal jeg ha bunad på for første gang på seks (!) år, begge barna skal ha bunad (storebror fikk velge selv, og det varmet et bunadselskende hjerte at han også ville ha bunad på). Pynt er kjøpt inn til frokost- og kveldsbordet som skal inneholde deilig pålegg, brød, eggerøre etc. Jeg skal lage en råstilig kake, barna skal få spise pølse og is i lange baner og vi skal skåle i litt prosecco når bilen er parkert for dagen. Det gledes!

- Varme dager ved sjøen. Vårt lille paradis 300 meter fra huset er allerede i bruk, og vi koser oss med grillmat, vasse litt i den alt for kalde sjøen, båtturer og ren avslapping.

- 50-tallsparty. Vi samler en gjeng flotte damer og kler oss opp i 50-tallsinspirert tøy. Vi skal kose oss på forspill hos min flotte tante Fia, før vi gjør byen utrygg. Har rundet eBay på jakt etter antrekk, og føler meg trygg på at dette blir en kveld det skal swinge av.

- Søskenbarnfest. Vi samler gjengen hos min fetter, har oss litt godt i glasset mens vi mimrer og koser oss. Vi har et spesielt sterkt bånd i vår familie, vi har nærmest vokst opp sammen, vi er gode venner og vi vet at vi er der for hverandre når vi opplever både sorg og glede, noe familien vår har fått kjent på mtp både brå og uventende dødsfall, personlige katastrofer og ikke minst mange store gleder.

- Min aller siste arbeidshelg på Heimen. I min nye jobb skal jeg (pr nå) ikke gå helger, så i slutten av mai skal jeg ha min siste arbeidshelg i turnus. På grunn av litt bytting i påsken blir den aller, aller siste vakt en søndag i juni, men dette er min siste hele arbeidshelg. Jeg kjenner at det skal bli veldig deilig med ny jobb, samtidig som det blir vemodig å slutte på en arbeidsplass jeg har jobbet de siste 11 årene. Heldigvis har jeg mange gode venner på Heimen, så jeg skal fortsatt innom å hilse på, og få høre hvordan pasienter og kollegaer har det etter jeg har sluttet.

Kos og tøys ved sjøen i deilig vårvær.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits