Alene hjemme

I helga har jeg, guttene, lillesøsteren min og nevø M hatt alene hjemme-helg her hos oss. Vi har kost oss skikkelig med god mat, alt for mye digg, turer og lek. Det merkes at jeg er alene med guttene, og inkludert en joggetur lørdag, hadde jeg over 15.000 skritt både lørdag og søndag, for de er ganske aktive disse småkarene. Selv om det har vært en veldig koselig helg, er det ikke til å legge skjul på at det skal bli deilig å få mannen hjem. All ære til foreldre som er alene deler av eller hele tiden de er med barna sine- det er mye travlere enn jeg hadde forestilt meg.

Gutta krutt koser seg med Zootropia og ostepop

På fredag kveld hadde vi besøk av Cathrine, og vi raidet Ebay for kjoler i 50-galla stil, da vi planlegger utkledningsfest i mai. Jeg går for en litt rocka femtitalls-dame med mørk kjole med innsvingt liv, sorte pumps, sort prikkete sjal i halsen og knallrød leppestift. Cathrine går for en litt søtere stil, og er storfornøyd med at hun kan gå ut i Converse uten at undertegnede får spasmer.

Fredag reiste Rolf på guttetur til London sammen med nevø A og svogeren vår. Og ikke lenge etter de satt seg på flyet kom meldinger om terroren i Stockholm. Det er ikke mange ukene siden en lik terrorhendelse i London, og selv om jeg er veldig bestemt på at vi ikke skal la oss skremme av terror, blir man selvsagt litt ekkel i magen. Dessverre kommer disse hendelsene nærmere og nærmere vår egen dør, og PST har uttalt at det er sannsynlig med terroranslag mot Norge de neste to månedene.

Jeg kjenner at jeg blir både redd og sint av slike nyheter. Mest for barna mine selvsagt, for dessverre er ikke alder noe som helst hindring når terroren slår til. Samtidig er jeg ganske bastant på at vi kan ikke la redselen ta overhånd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits