Kosehelg

I dag reiser Rolf til London med nevø A og mannen til søsteren min (de er ikke gift, men har vært sammen i typ 15 år, så jeg kaller han alltid mannen hennes). De skal på Tottehamkamp, som er svogeren min sitt favorittlag i Premier League. I den anledning flytter søsteren min inn for helga, sammen med nevø M slik at vi kan være gressenker sammen.

Været som er meldt er så som så, men satser på lek i hagen, kanskje mat ute i naturen, en tur i klatrepark eller en stripe i byen med besøk på cafe for en is og litt risengrynsgrøt. Vi får se. Ungene er ganske nære i alder, så de aktiviserer seg sammen ganske lett, og da er det min mening at vi voksne ikke skal forstyrre for mye, selvsagt om de slår hverandre eller noe. Da kan vi voksne sitte litt på avstand og følge med, mens vi sladrer over en av en million kaffikopper som kommer til å drikkes i helgen. Pappa påstår at kaffibudsjettet hans ryker om jeg og min søster kommer på besøk samtidig. En annen venninne som også er gressenker i helgen kommer også innom, slik at ungene kan herje litt med tante Trine også.

Nå er det bare 2,5 uke til jeg selv skal på reise, gleder meg stort. Nå har dessverre en trukket seg pga minste jenta hennes skal opereres, men om vi skal kose oss uansett. Vi har lagt fra oss dagstur til Roma, og tar et nærmere alternativ i Venezia eller Firenze tenker jeg. Italia har så mye fantastisk å tilby uansett, så vi tar det når vi kommer ned.

Nå får jeg spise opp frokosten min, før husvasken står for tur. Kan se litt ok ut når besøket kommer, selv om jeg aldri er særlig hysterisk på slikt- litt syøv tåler alle.

Siden jeg ser ut som et troll nå like etter jeg har stått opp og sendt mann og barn avgårde, får du et vakkert bilde av frokosten min (fra i går) bestående av proteinbrød, paprika og hvitost.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits