Matkasse

Forrige uke tok mannen en sjefsavgjørelse og bestilte matkasse. Vi hadde det fast tidligere, men da jeg ble syk avbestilte vi, siden jeg knapt spiste og det da ble veldig mye restemat, og mye matsvinn.

Som sagt før er det travle dager, og nå som våren banker på, er vi sugne på mer tid ute etter jobb, ikke stå inne over grytene. Derfor bestilte Rolf "ekspress-kassen", der skal middagene ikke ta stort mer enn 20 minutt. Vi har testet den før, og den er en av våre favoritter. Den inneholder sunne og gode middager, men en del av arbeidet, som skrelle og kutte grønnsakene, er gjort på forhånd og vakumpakket.

Denne uken er jeg hjemme fra jobb, fastlegen min sykemeldte meg etter to alvorlige allergiske reaksjoner på jobb på få dager. Så nå er jeg enda mer medisinert, har fått en ekstra epipenn, er henvist til spesialist og arbeidsgiver må vise til tiltak for å sikre at jeg ikke blir syk på jobb igjen. Heldigvis (og selvsagt) har de tatt tak i det, slik at jeg slipper å være borte særlig lenge.

Ellers er det nok en travel uke for meg, med oppgaveskriving, møter, MR, trening og så videre.

På toppen av det hele har lillesøster utfordret meg til å strikke kort Fana-kofte til meg selv. Jada, alt må vel prøves.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits