Velkommen april

Endelig er april her, og denne måneden gleder jeg meg sånn til! I april skal jeg:

- I bryllupsfest. Et vennepar giftet seg for et år siden, og skal ha fest for venner og familie denne helgen.

- Ta MR-undersøkelse. Som en del av utredningen relatert til smertene etter alt som skjedde i forbindelse med lillebrors fødsel, skal jeg få sjekket ut om det er noen skader som fører til smertene. Jeg går også til kiropraktor og fysioterapeut, det er mye rart som ikke stemmer i kjernemuskulaturen, bekken og rygg.

- Endelig lese den nye Harry Hole- boka. Jeg har spart den, for av og til må man bare prioritere ting som er viktigere (les: skole).

- Få godkjent prosjektplanen til masteren (forhåpentligvis). Da må jeg bestemme meg for hvilken type oppgave jeg vil skrive, og begynne den evinnelige datasamlingen.

- Ha en dag påskeferie(!). 2.påskedag er det tid for den årlige familieturen til Ryvarden i Sveio, og det er den eneste dagen jeg har fri i påsken. Neste år har jeg fri hele påsken pga den nye jobben- hurra!

- Reise på jentetur til Italia.

- Prøve aeriel-yoga. En venninne er veldig glad i yoga, og har invitert meg og en venninne med på galskapen. Ser for meg dette kan bli morsomt og flaut.

- Ha alene-hjemme-helg med barna mens mannen er på fotballtur. Tipper vi pakker kofferten og reiser til besteforeldrene.

Tur rundt Ådlandsvatnet på Stord

2 kommentarer

Ensjel

01.04.2017 kl.09:10

Litt av en plan. Kos deg :)

Cecilie

03.04.2017 kl.09:23

Ensjel: Hehe, takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits