Proteinbrød

Denne oppskriften så jeg i en Facebook-gruppe for slankeopererte, og endelig kan jeg spise brød igjen.

Dette trenger du:

600 g cottage cheese

500 g havregryn

4 egg

5 ts chiafrø

Salt

2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Bland alt sammen og mos til (tilnærmet) klumpfri røre.

Stek på 210 grader til brødet er gyllent, skru av varmen og la brøde steke seg ferdig.

Jeg skjærer brødet i skiver og fryser to og to skiver i fryseposer, som jeg tar opp etter hvert som jeg skal spise, ta med på jobb etc. De tiner kjapt på kjøkkenbenken, men kan også ristes i brødrister.

Smaker fortreffelig med et speilegg og litt sprøstekt bacon til lunsj.

3 kommentarer

Iselin Renée

07.03.2017 kl.11:16

Ha en fin dag :)

Siri Kolstad

13.03.2017 kl.20:08

Herlig :) Det hørtes sunt og godt ut da! Var det noe restriksjon på bacon og eller? Hvor lang tid tok det før du kunne spise det igjen evt?

Cecilie

13.03.2017 kl.20:54

Siri Kolstad: tror ikke det var noen restriksjoner, men vil ikke anbefale at man starter med bacon før man har prøvd litt forskjellig annet og begynt å få et bilde av hva man tåler. Tror jeg ventet 4-5 mnd før jeg spiste bacon, men det var også fordi jeg ikke hadde lyst på. Spiste litt stekt spekeskinke etter 2-3 mnd sammen med egg, foe jeg savnet noe salt til :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits