Gi blod

Blogginnlegget mitt Jeg lever fordi du er blodgiver lever sitt eget liv om dagen, etter linken til innlegget ble delt på Facebook-siden Gi Blod. Jeg syns det er veldig fint at budskapet om å bli blodgiver når ut til flere, selv om det er like sterkt å se, og lese, innlegget som omhandler mitt livs kamp, hver eneste gang. Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra personer som har meldt seg som blodgiver etter å ha lest selve blogginnlegget eller leserinnlegget i Haugesunds avis basert på den teksten. Og det gjør meg så stolt! Jeg håper budskapet når frem til flere, og at mange, mange mennesker melder seg som blodgivere.

Norge er i bunnsjiktet når det kommer til antall blodgivere, og det er behov for mange, mange fler. Hver eneste dag er det mennesker som er avhengig av blodtransfusjon for å overleve, som følge av sykdom eller ulykker. Så få ræva i gir, og bli blodgiver om du kan- så er du med å redder liv.

Én kommentar

Tonje

23.01.2017 kl.18:54

Det er så viktig det der, har tenkt å bli blodgiver selv. Må bare komme meg tilbake til Norge først, hehe.

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits