Laks med hjemmelaget potetstappe, kokt gulrot og sweet chilli

Selv om vi sikkert ikke har fisk ofte nok, forsøker vi minst en eller to fiskemiddager i uken. Laks på menyen er alltid en sikker vinner, og da vi er litt lei soyasausen nå, ble det med en liten spicy vri denne gang:

Du trenger:

Fire laksefileter

10-12 poteter

Smør

Salt og pepper

Gulrøtter

Melk

Sweet chilli-saus.

Slik gjør du:

Skrell potetene og kok dem til de nesten faller fra hverandre. Kok gulrøttene møre. Ha laksefileten i en ildfast form, ha over en god klype maldonsalt og litt pepper før du setter den i ovnen på 200 grader i rundt 15 min. Når potetene er myke, sil av vannet og mos de sammen med en klatt smør og litt melk til ønsket konsistens. Server med sweet chilli-saus over laksefileten, og gjerne litt lettrømme til.

2 kommentarer

Anette

18.01.2017 kl.19:15

Det så utrolig godt ut! :)

Cecilie

20.01.2017 kl.07:01

Anette: Det var det også :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits