Ukesmeny

Det er ikke alltid enkelt å finne på noe til middag, men det gjør ukeshandlingen så mye enklere om man vet hva man skal ha før uken starter. Da jeg går turnus på fulltid er det noe av middagene som kanskje ikke blir laget de dagene jeg er på kveldsvakt, samt at vi ofte rokkerer rundt på dagene alt etetr hvor travelt det er, Nå om dagene er torsdagen ofte en dag hvor vi har middag sent, da storebror er på all-idrett fra 17-18,og vi derfor ofte gir barna smudi, frukt eller yoghurt når de kommer fra barnehagen, så har vi middag og kvelds kombinert når treningen er ferdig. 

 

Denne uken har vi planlagt: 

Mandag: Karbonader med hjemmelaget potetstappe og kokte gulrøtter. 

Tirsdag: Kyllingwok.

Onsdag: Ovnsbakt torsk med rotmos og chorizosalsa,

Torsdag: Kjøttboller med fullkornspasta, løk og baguetter.

Fredag: Svinefilet med soyasaus, asparges og potetstappe. 

Lørdag: Risengrynsgrøt. 

Søndag: Hjemmelaget hamburger med søtpotetfries og brie. 

 

 

 





 

 

 

2 kommentarer

Pernille

15.01.2017 kl.15:23

Så mye godt :)

Cecilie

16.01.2017 kl.14:11

Pernille: Ikke alltid enkelt å finne på noe, så må vri hjernen :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits