Ukesmeny

Det er ikke alltid enkelt finne p noe til middag, men det gjr ukeshandlingen s mye enklere om man vet hva man skal ha fr uken starter. Da jeg gr turnus p fulltid er det noe av middagene som kanskje ikke blir laget de dagene jeg er p kveldsvakt, samt at vi ofte rokkerer rundt p dagene alt etetr hvor travelt det er, N om dagene er torsdagen ofte en dag hvor vi har middag sent, da storebror er p all-idrett fra 17-18,og vi derfor ofte gir barna smudi, frukt eller yoghurt nr de kommer fra barnehagen, s har vi middag og kvelds kombinert nr treningen er ferdig. 

 

Denne uken har vi planlagt: 

Mandag: Karbonader med hjemmelaget potetstappe og kokte gulrtter. 

Tirsdag: Kyllingwok.

Onsdag: Ovnsbakt torsk med rotmos og chorizosalsa,

Torsdag: Kjttboller med fullkornspasta, lk og baguetter.

Fredag: Svinefilet med soyasaus, asparges og potetstappe. 

Lrdag: Risengrynsgrt. 

Sndag: Hjemmelaget hamburger med stpotetfries og brie. 

 

 

 





 

 

 

2 kommentarer

Pernille

15.01.2017 kl.15:23

S mye godt :)

Cecilie

16.01.2017 kl.14:11

Pernille: Ikke alltid enkelt finne p noe, s m vri hjernen :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primrt om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits