Hvor mye spiser du?

Det kanskje mest stilte spørsmålet jeg får etter operasjonen er hvor mye jeg klarer og spise. Det varierer veldig etter hva jeg spiser, for eksempel klarer jeg veldig lite pasta og storfekjøtt, men kan spise mer kylling og fisk i en porsjon. Nå som jeg har mer oversikt over hva jeg tåler og hvor mye jeg trenger i løpet av en dag, er jeg blitt flinkere til å beregne hvor mye jeg tar på tallerkenen.

Jeg syns ikke det gjør noe når folk påpeker mengden jeg spiser, men jeg vet noen syns det er unødvendig eller ubehagelig når det bemerkes. På restaurant kan det bli litt kleint når servitøren henter tallerkenene og det ser ut som jeg kun har pirket i den, men jeg bryr meg mindre og mindre om det- jeg kommer aldri til å kunne spise opp likevel.

En middagsporsjon for meg: en halv laksefilet, noen skiver bakt søtpotet, noen biter mangosalat og soyasaus. Brukte cirka 20 minutter på dette, og ble mett uten ubehag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits