Velkommen 2017

Selv om nyttårsforsetter ofte har en tendens til å blir brutt, er det ikke dumt med noen mål for året uansett. Noe å strekke seg litt etter i hverdagen- her er mine: 

 

- Jeg vil ned de siste 25 kiloene som er igjen til jeg har trivselsvekten i løpet av 2017. Jeg har snart gått ned femti kilo, og er veldig glad for det selvsagt. Men det er fortsatt overvekt som må bort, og jeg håper kombinasjon av gode vaner, fortsatt effekt av operasjon og treningsglede skal hjelpe ed ned de siste kiloene. 

 

- Minst tre treningsøkter i uken. Dette har fallt litt bort inni mellom skole, jobb, familie og helligdager den siste tiden, men i morgen melder jeg meg inn på YES treningssenter. Jeg må også booke en PT-time på slik at jeg får et like godt styrkeprogram som jeg har hatt. Gleder meg allerede til første spinningtime. 

 

- Ha aktive helger med familie og venner, eller alene. Turer i skog og mark, gå i svømmehallen, lekeland, mate ender, spise middag sammen og annet knask. Både vi og barna koser oss sånn når vi finner på noe kjekt i helgene, og ingenting godt kommer ut av helger uten litt aktivitet og kos. 

 

- Reise- både alene og sammen med barna. Det er allerede avtalt en del kjekke turer, med Malmø nå i februar for å besøke en venninne, jentetur til Bologna (Italia) i april og kjærestetur til Barcelona i mai. Vi ser for oss en tur til Grand Canaria med ungene enten i sommer eller tidlig høst til leiligheten til svigers, og kanskje en tur til Gdansk eller noe på forsommeren, sammen med et vennepar som også tar barna med. Det snakkes også om en helg til Ullensvang hotell sammen med foreldrene mine, lillebror og lillesøster med familie. Tradisjonen tro blir det Kinsarvik med gode venner i juni, med campingkos og Mikkelparken for en helg. 

 

- Bli kjent med nye mennesker her vi bor. På tirsdag skal jeg på innebandy-trening med damer fra feltet ikke langt fra her jeg bor. Kjekt å møte "naboene" annet enn i garderoben i barnehagen, og være litt sosial også i nærmiljøet. 

 

- Springe Irongirl med C og femkilometeren under KK-mila. Dette har jo vært to av målene med hele vektreduksjonen, så nå må jeg ta meg i nakken og begynne med løpetrening. Jeg hater jogging, men som har en hemmelig drøm om at det skal bli kjekt. 

 

- Gå til Gaustatoppen i september. I år skal vi feire C sin bursdag på toppen av et fjell med champis og sang, planlagt av meg selvsagt. Jentetur kombinert med en fantastisk topptur og utsikt- kan det bli bedre? 

 

- Strikke og lese mer. Jeg må bli flinkere til å koble av hjernen innimellom, og legge bort skole, mobil og sosiale media. Derfor skal jeg bli flinkere til å lese bøker som ikke er pensum, og fortsette med å strikke- to ting jeg liker veldig godt, men som litt for ofte bortprioriteres. 

 

 

 


Stemningsbilder fra gårsdagen, to blide gutter som elsker stjerneras og raketter. 

 

 

 

#nyttår #forsetter #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits