Julen 2016

Julen 2016 har vært en travel, kaotisk og koselig tid, og selv om jeg har gledet meg lenge- kjenner jeg det er godt det snart er hverdag igjen. Mat som er lettere (og sunnere), mindre stress, mer trening og bedre rutiner. Jeg er en av de som mener hva son spises mellom jul og nyttår ikke er så farlig, men mellom nyttår og jul, der må man være mer strukturert.

Vi hadde åtte gjester i tillegg til oss fire her på selve juleaften, vi hadde besøk av lillesøster med to barn, mine foreldre og Rolf sine foreldre. Både vi og barna fikk så mye fint, selv om jeg tror ikke barna får mer Duplo eller Lego resten av året- det er Lego over alt. Da barna endelig sovnet juleaften var det noen slitne foreldre som sank sammen i sofaen med en kopp kaffi og julefilm på skjermen, i ført koseklær og med tjukkelabbene på. En veldig fin kveld, med perfekt pinnekjøtt, hyggelig selskap og nå kan jeg endelig svinse rundt med den nye vesken min.

1.juledag var vi 17 mann til ribbe her med søsknene til Rolf med familier, samt at min søster og to barn også var her. Et salig og herlig kaos, med høyt lydnivå og mye latter.

2.juledag var jeg på jobb, hvor det hadde sneket seg inn en svibel, julestjerne og en bukett tullipaner- så da ble det tre nye sprøyter på legevakten for meg. Jeg jobber nesten hele romjulen, Rolf skal på jobb i morgen og da sendes barna i barnehagen, et herlig avbrekk for både dem og oss tenker jeg. Det blir lange dager, spesielt nå som Urd har herjet og vi ikke har hatt anledning til utelek.

2 kommentarer

Lilli

27.12.2016 kl.14:40

Koselig :)

Cecilie

29.12.2016 kl.18:53

Lilli: :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits