Bittelillejulaften

Åh, nå er snart dagen her, og i morgen er det min kanskje favorittdag i løpet av året- lille julaften. Lillesøster og hennes to barn kommer i morgen ettermiddag for å bo hos oss i julehelgen, og i dag ringte lillebror og spurte om han også kunne komme i morgen. Så da er vi åtte stykker som skal kose oss med gløgg, Grevinnen og hovmesteren og juletrepynting kvelden før kvelden. Jeg bobler nesten over av juleglede, og gleder meg sånn til lukten av pinnekjøtt skal bre seg i huset, til å pynte bordet, se barna få fine gaver og åpne noen selv også. 

 

Imorgen møtes lillesøster og jeg tidlig til siste rest av julehandel, før vi skal ha kaffi med en venninne og utveksle gaver til barna. Deretter blir det vel en liten svingom med moppen, ommøblere stua litt slik at både langbord, juletre og sofagruppe får plass i stua, før koseklærne skal på, gløggen varmes, juleblandingen som pappa alltid lager på lille juleaften, som består av peanøtter-nonstop-M&M, skal på bordet, skuldrene senkes og det siste som skjer før det er leggetid er å la elfene finne på noen siste sprell før julesokkene henges opp. Siden lillesøsters mann er i Nordsjøen har jeg mekket sammen en til henne, og selvsagt får også lillebror en i tillegg til Rolf og barna. Her i huset får alle julesokk av nissen, uansett alder. 

 

 

Bilde fra google

 

Jeg mangler forresten 100 gram for å nå årets vektmål, og det er selvsagt typisk at jeg har en et platå nå hvor vekten omtrent ikke går ned. Satser på at julenissen er litt ekstra hyggelig i år, og tar med seg disse grammene når han har levert pakkene natt til lørdag. 

 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

22.12.2016 kl.19:48

Ønsker deg en fin Torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits