Innpakking av julegaver

Jeg er en av disse som takker nei når butikkansatte lurer på om de skal pakke inn gavene for meg. Jeg elsker nemlig å gjøre det selv. Jeg har en stor posesekk med innpakningspapir, snorer, kort, gaveposer og pynt som jeg kjøper på eBay, Søstrene Grene, Trendhuset og Nille gjennom året. Jeg syns det er kjekt å pynte litt ekstra, og siden jeg nærmest ikke finnes kreativ, er det deilig å glimte litt til i juletiden.

Til min sjokoladeglade nevø på 2,5 år måtte det selvsagt følge en sjokolade med på gaven.

En liten julekule pimper opp gaven, og de kjekke pyntelappenedet står merry Christmas på er fra eBay, og er i forskjellige former, størrelser og former, og veldig fine å pynte litt opp med.

Den fremste er en bursdagsgave, så den er bare semi-juleaktig. Niesen vår har bursdag to uker før jul, og i år er gaven selvsagt kjøpt i NYC. Og her i huset kombineres ikke julegave med bursdagsgave selv om bursdagen er i desember, for alle de andre nevøer og nieser får gave to ganger i året, da skal desemberbarn også få to gaver.

2 kommentarer

Sandra Marie

21.12.2016 kl.14:45

så fine :) gøy å pakke inn!

Cecilie

22.12.2016 kl.00:01

Sandra Marie: Tusen takk, koser meg sånn med innpakking :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits