Nye sko (og sokker) og Central park

Snøen som vi våknet til i går ble fort til regn og slaps, og det viste seg fort at selv om jeg hadde skinnstøvletter med, var hverken jeg eller Rolf skodd for føret. Min venstre sko har nok hatt et lite hull i sålen, for jeg ble våt med en gang jeg trådde utforbi hotellet, og Rolf gikk i sneakers. Det var svære vanndammer i alle fotgjengeroverganger, så vi så mørkt på dagen der vi vasset rundt. Til slutt ble vi enige om å ta undergrunnen ned til området rundt MACY'S hvor vi visste det lå flere Foot lookers og kjøpte oss hver sitt par med Timberlands, tørre sokker og impregneringsspray.

Det ble også noen gode såler og en julegave til far- så fru Cecilie ble over 600 dollars fattigere, men det fordi Rolfs par blir deler av julegaven hans, siden han ikke vet hva han ønsker seg. Jeg vet hva han skal få fra barna, så satser på at jeg finner det jeg ser for meg.

Nå sitter jeg og drikker kaffi på hotellet, mens Rolf sover. Koffertene er pakket, jeg har kledd meg for det neste døgnet på reisefot. Det har vært noen fantastiske dager her i New York, men nå er jeg så klar til å komme hjem til barna at det nesten er smertefullt å se snapchats fra foreldrene mine- savner de sånn. Det har gått overraskende greit å være vekke over så mange dager, men nå er det eneste jeg vil hjem og kysse og klemme og kose og sove sammen med de fineste guttene i verden.

Rockefeller centre

Central park

Mens vi stod her så vi et par bli forlovet, mens et kor stod og sang julesanger litt lengre inne. Magisk!

Nye sko og ny kjole er på. Kjolen har jeg faktisk på fordi den er så tung, og vi trenger virkelig ikke mer overvekt i koffertene. Vi sjekket inn ca 25 kilo på vei ned (da lå håndbagasjekoffertene oppi de større koffertene), og jeg gruer meg litt til innsjekk. Heldigvis har Rolf sagt han betaler overvekten siden vi ikke har meket oss til å sjekke inn et ekstra kolli denne gangen.

2 kommentarer

lisarorvik

18.12.2016 kl.15:59

Så koselig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Cecilie

19.12.2016 kl.15:19

lisarorvik: det var det, elsker New York :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits