Jetlaged

Det merkes at vi er i en annen tidssone, men heldigvis gir det seg kun utslag i at jeg er veldig tidlig våken etter New York tid- våkner før 06:00 hver dag. Jeg tror likevel det er ulike årsaker til hvorfor jeg våkner så tidlig, i tillegg til den åpenbare tidsforskjellen.

Hjemme sover vi aldri en natt uten oppvåkning, enkelt fordi jeg alltid sover lett for å kunne høre om barna våkner og kommer inn i vår seng. Som foreldre utvikler man en skikkelig edderkoppsans på når barna begynner og våkne eller skulle trenge foreldrene sine om natta, og de gangene de begge sover rundt uten å komme inn i vår seng, da må hønemor inn å kikke til gutta at de har det bra. I tillegg har vi oss, som seg hør og bør på kjærestetur, en ettermiddagshvil hver dag. Det blir mange skritt, inntrykk og opplevelser på en dag her borte i New York, så godt å kunne slappe av litt mellom slagene. En av fordelene med at vi gjorde så mange typiske turist-ting sist vi var her, er at vi slapper mer av denne gangen og har ikke ti attraksjoner vi vil se hver dag.

I dag våknet vi til snø! Julestemningen er komplett, virkelig. I dag er planen Central park, hvor vi selvsagt var sist gang også, men denne gangen er det fordi vi liker plassen- ikke for å krysse den av på Bucketlisten. Satser på at det er passe magisk der i dag med snø, frosne neser og god stemning. Vi skal også ha en siste shoppingrunde før koffertene pakkes for denne gang. Flyet går sent i morgen, så vi har heldigvis noen timer å nyte siste rest av byen og turen, før vi skal hjem og kysse og klemme på barna til de blir gale av oss.

I går ramlet vi over det vi antar er et kunstprosjekt i undergrunnen. Tusenvis av post-it lapper med personlige budskap hang på Union Square station.

Vi spiste på Pete's Tavern som visstnok er en av de eldste spisestedene i NYC. Vi havnet her helt tilfeldig, men antallet lunsjgjester tilsier at denne plassen er populær. Det hang selvsagt mange bilder av eieren med diverse kjendiser som har besøkt restauranten.

Siden Rolf fortsatt sover søtt er bildet tatt fra frokostområdet på hotellet. Skal ta mange koselige bilder senere i dag.

Det kommer en "spise på tur med mini-mage-guide" i løpet av kun kort tid, det samme med ett eller flere innlegg med mine NYC-tips og favoritter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

34, Haugesund

Veien mot et nytt og lettere liv etter slankeoperasjon / Gastric sleeve mai 2016. Blogger om mye rart, men primært om livet som overvektig, slankeoperert, kone, karrierekvinne, student og mamma.

Kategorier

Arkiv

hits